follow me on FACEBOOK

Wednesday, April 2, 2014

Have a motivator
















LT// Daug lengviau yra susikoncentruoti ir susitelkti į savo tikslo tikslo siekimą kai turi žmogų, kuris tave įkvepia, motyvuoja, kuris tampa tarsi siekiamybe. Ir tai neabejotinai galioja kalbant ne tik apie sportą, bet ir apskritai apie bet kurią veiklą gyvenime. Kiekvienam suradus asmenybę, atitinkančią susikurtus mūsų tobulumo kriterijus visomis prasmėmis, yra kur kas lengviau nenukrypti nuo savo kelio ir tikslo, nes žinant, jog yra kažkas, kas to pasiekė, žymiai paprasčiau yra įtikinti ir save, jog taip pat galime to pasiekti.
      Michelle Lewin - visiškas mano idealas, siekiamybe ir didžiausia motyvacija. Net neabejoju, jog daliai jūsų ji pasirodys " per daug " , "negražu" ar dar kaip nors, tačiau man tai yra žiauriai seksualu, gražu ir neabejotinai verta didžiulės pagarbos. Ši sportininkė, jos pasiekimai, jos kūnas - didžiausia mano motyvacija, įkvėpimas ir tikslas.

EN// Is much more easier to concentrate in to your goal when you have a human who inspire, motivate and who became like a yours aspirational. When you found someone who satisfy all factors of perfection created by ourselves is much more easier to persuade yourself that is really possible to achieve it and do not loose your track when you trying to get it get it.
      Michelle Lewin - absolutely mine ideal, aspirational and the biggest motivator. I know that a part of you she looks "too much", but for me it is very sexy, beautiful and worth a big respect. This athlete, her achievements and body - are the biggest my motivation, inspiration and goal.










No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...