follow me on FACEBOOK

Sunday, April 6, 2014

Q/A

Kalba netaisyta


sveikaa, turiu toki keista klausimeli :Dhttp://images.sportsdirect.com/images/products/70305108_l.jpg ar tai ne tapati tase, kuria laimejai is cosmopolitan? :) ir jei taip, gal galeutm pasakyti jos ismatavimus?
Ilgis 44cm, plotis 13cm, aukštis 18cm.

Nesulaukiau atsakymo i klausima del tases :D gal but jis ir kvailas, taciau man labai reikalingas. Be to sakei, jog vienas is produktu kuriu nereiketu valgyti- baltieji ryziai. Tai kokius geriausia butu valgyti vietoj ju?
Kantrybė-dorybė. :D Tiesiog ją išmatuot reikėjo, neturėdavau kada. Rudus.:)

sveika. gal galetum, jei turi laiko, savo bloge parasyti irasa apie cardio? kaip taisyklingai atlikti, jog matytusi rezultatai. (laikas, valgis pries/po kardio treniruotes ir pan) aciu.
Tai,kad čia lyg ir nėra daug ką rašyti.. Bėgti ant takelio ar minti dvirtaį manau daug mokslo nereikia.:) Nėr ypatingų patarimų čia jokių mano supratimu.;D

Sveika šypsena instagrame maciau kad sportuoji ir belekaip pavydziu tavo figuros didelė šypsena noreciau paklausti per kiek laiko pasiekei tokiu rezultatu ir kiek laiko sportuoji? as ir bandau sportuoti tik kad vat 2 savaites gerai pasportuoju veliau prisitingiu nesportuoju :/
Labai malonu.:)) Na aš visad daugiau mažiau sportuodavau.. Bet taip rimčiau pradėjau turbūt nuo kokio birželio tai va per tiek laiko turbūt ir pasiekiau.:)
Instagram @ingute3


























Klausimų laukiu čia

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...