follow me on FACEBOOK

Thursday, May 15, 2014

Benefits of brown rice

LT//Neapsakomai džiaugiuosi sugrįžusiu pavasariu, vis šiltėjančiu oru ir saulėtais rytais. Šį penktadienį pradedu su kiaušinyje apkeptu brokoliu ir rudaisiais ryžiais. Kai valgau ryžius visuomet renkuosi ruduosius, nes šie nuo baltųjų smarkiai skiriasi maistinių medžiagų kiekiu.Ruduose ryžiuose yra gausu skaidulų, esminių riebiųjų rūgščių, mangano, fosforo, geležies, vitaminų B1, B3, B6, kai tuo tarpu baltuosiuose ryžiuose yra gausu tik maistingosios ląstelienos.Rudieji ryžiai padeda subalansuoti kūno svorį, cukraus kiekį kraujyje, palaiko žarnyro sveikatą, stiprina imunitetą, mažina choresterolio kiekį, lėtina oksidacijos procesus, todėl šie ryžiai yra laikomi pačiais sveikiausiais.

EN//I'm so happy that weather is getting better and hotter in Lithuania. This Friday I start with broccoli baked with egg and brown rice. I always choose brown rice instead of white , because they have much more benefits. Brown rice helps with bone structure and metabolism, regulates blood sugar level, improves muscular strength, prevents bad cholesterol, reduce migraine headaches,  for these reasons brown rice are the healthiest. 

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...