follow me on FACEBOOK

Thursday, March 20, 2014

How to start?


Instagram @Ingute3

LT//Kaip pradėt keistis? Kaip pradėt sportuot? Kaip jaustis geriau? Kaip pradėti sveiką gyvenimo būdą?
Graži sportinė apranga. Rimtai, gal skamba šiek tiek juokingai, bet būtent nuo to ir pradėjau pati -  nusipirkau gražią sportinę aprangą, o dabar rezultatai akivaizdūs. Sportinė apranga, su kuria jaučiatės gražiai ir patogiai, žymiai labiau jus motyvuos ją apsivilkus ir eiti į sporto salę. Pati stengiuos nuolat atnaujinti savo sportinę aprangą, nes tuomet jaučiuos daug gražiau ir sportuoti man dar maloniau.
Atraskite savo mylimą sporto šaką. Neprivalot daryt to, kas jums nepatinka, kad numstumėt svorio ir atrodytumėt gražiai. Galbūt tai ne svorių kilnojimas sporto salėj? Gal tai bėgiojimas, plaukimas, tinklinis ar dar kitas sportos? Išeitis gyventi aktyvų, sveiką ir malonų gyvenimą visuomet įmanoma.
Pradėkit sveikai maitintis. Tai nereiškia valgyti mažiau ar neskaniau, tai reiškia valgyti maistingesnį maistą praturtintą visomis organizumui būtinamomis medžiagomis. Internete yra tiek gausu įvairiausių reseptų iš maistingų produktų, jog pradėjus domėtis ir gaminti kitokį maistą, patys nepajusit kaip tuo užsivedėt ir įsiliejot į sveikos gyvensenos rutiną.
Neskaičiuokit kalorijų. Tai didžiausia daugelio klaida. Nereikia skaičiuoti per dieną suvartojimų kalorijų skaičiaus, reikia žiūrėti ir skaičiuoti tai, kokiu pavidalu mes jas gauname, tai yra : baltymų, riebalų ir angliavandenių kiekį.
Leiskite sportui tapti jūsų įpročiui. Užsibrėžkit tikslą ir susidarykit tikslų grafiką, kada ir kiek per savaitę norite sportuoti. Tarkim, nuspręskite, jog per savaitę sportuosit tris kartus - pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. Ir būtinai tai darykite, nepraleiskite nei vienos treniruotės ir nesusigalvokite priežasčių tam pateisinti. Darykite tai nuolatos, kol tai taps jūsų įpročiu ir jums savęs nebereikės versti savęs eiti sportuoti iš reikalo.
Turėkit savo ikvepėją ir motyvaciją. Raskite žmogų, kuris jus motyvuoja ir į kurį jūs norit būti panašus. Ir visuomet, kai bus sunku, kai norėsis nesveiko maisto ar praleisti treniruotę - žvilgtelkit į jo nuotrauką. Tai tikrai labai padeda nenukrypti nuo kelio siekiant savo tikslo.
Nepasiduokit! Dirbkit prie savo tikslo, sportuokit ir nesitikėkit, jog po dviejų mėnesių turėsit ryškų presą ir tobulą figūrą. Ne, viskam, net ir su didele valia reikia laiko. Svarbiausia tikėkit , dirbkit ir, kad ir kaip lėtai progresuojat - nepasiduokit. Ir rezultatai ateis savaime, juk už sunkų darbą visuomet yra atlyginama. 

Gražaus ir produktyvaus ketvirtadienio, mielieji!:)

EN//How to start to change yourself? How to start to exercise? How to feel better? How to live healthy lifestyle?
A beautiful workout outfit. Really, maybe it sound quite funny, but I started exactly from that and now my results are obvious. Workout outfit with which you are feeling beautiful and comfy, motivates you to dress it up and go to the gym. I always trying to renew my workout outfit, because then I feeling much more beautiful and then to do exercises for me is even more pleased.
Find your favorite sport. Maybe it isn't lifting? Maybe it's a running, swimming, volleyball or another sport? They way to live enjoyable, active and healthy lifestyle is always possible.
♥ Start to eat healthy. That doesn't mean to eat less or not tasty, it means to eat nutrition food, which has a necessary materials for our organism. On the net is a lot of various recipes with nutrition products, which are really tasty and when you start to eat that way and to cook these healthy dishes, you really won't want to stop and don't even spot that you started to live healthy life.
Don't count calories. Is one of the biggest people's mistakes. You don't have to count how many calories you get in a day, but you have to count in which way you get it, it means protein, carbs and fats amount. 
Let the exercising to become your habit. Have a goal and makes and make a strict shedule when and how many times in a week you would like to exercising. For example, you decided that you will exercising three times in a week - on Monday, Wednesday and Friday. And certainly do this, never skip no one workout and don't make an excuses for that. Do this incessant while it will become your habit and you won't have to push yourself to go to exercise.
Have a motivation and inspiration. Find out a person who motivates you and how you would like to look like. And always, when will be hard and when you will want junk food or skip a workout - look at the picture of that person. It really helps to do not depart from your track when you are trying to achieve your goal.
Don't give in! Work hard and won't wish that after couple of months you will have abs and you will be fit. No, every good job needs a time. The most important thing is to believe in yourself, work hard and even how slowly is your progress -don't give in. And the results will come, because the hard work always pay off.

Have a beautiful and productive Thursday's morning, darlings!:)

Ask me questions here

2 comments:

  1. Na rezultatai tikrai labai grazus!! :) ir savijauta tikrai smagesne, kai esi zmogus graziai pasportaves! As stengiuosi saziningai sportuoti sporto salej,= bei begioju, taciau su mityba sunkokai sekasi, nes labai jau megstu pasmaliziauti kokias bandeles ir pan :) tavo pavyzdys tikrai ikvepiantis! :)

    ReplyDelete

Thanks for your comments. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...