follow me on FACEBOOK

Thursday, March 13, 2014

If You Can Wish It You Can Do It












LT// Iš tiesų net nejauku jums rodyti nuotrauką kairėje, bet tebūnie. :D Štai jums realus įrodymas, jog nėra tokio dalyko "kaip stambūs kaulai", yra tik noro ir valios neturėjimas.:) Kairėje pusėje - 64kg sveriantis lašinis, dešinėje - 55kg nersverianti Ingutė. :D Svarbiausia yra ne tik norėti, bet ir daryti. Akivaizdūs rezultatai yra pasiekiami tik didžiulės valios,darbo ir pastangų dėka, kad ir apie kokį dalyką bekalbėtume. Dauguma žmonių užsibrėžia tikslus, jų siekia, bet po poros mėnesių neišryškėjus akivaizdiems rezultatams viską meta velniop. Geri rezultatai greitai neateis, svarbiausia pradėti, stengtis ir niekad nesustoti, o tuomet, su laiku, ir rezultatai ateina savaime. 
Nenoriu susireikšminti ir to nedarau, tačiau manau kiekvienam yra akivaizdūs mano darbo, noro ir pastangų atpildas ir šias nuotraukas keliu nenorėdama pasigirti, o tikėdamasi, jog kažkam būsiu motyvaciją ir man pavyks įkvėpti bent keletą merginų imtis realių veiksmų, o ne tik skelbtis pasauliui, jog nori gražaus kūno, bet "neturi laiko sportuoti". Prie didelio noro visuomet atsiras ir laiko. :)) Jei gali įsivaizduoti - gali ir pasiekti! Sekmės!

EN// A little bit uncomfortable to show you picture on the left side, actually. :D Here is the real evidence that isn't that thing like "large bones", the only thing is only lack of wishes and purposes .:) On the left side my weight is 64 kg and on the right - less than 55kg. The most important thing if you want to achieve something is not only wish, but also to do. Obvious results are achieved only by the hard work, despite what we are talking about. Mostly people set a goal, trying to achieve them, but if they don't see a result after a couple of months, they done with it. A good results won't come fast and easy, the most important thing is to start, endeavor and never stop, and then by the time the results really come.
I think that you all will agree with me that my hard job's results are obvious, so I sharing with you these pictures, cause I hope that I will motivate some of you to take real actions and not only to tell the world that you want a beautiful body, but "you don't have time to exercise". If you really want it you'll always find time for that. :)) If you can wish it You can do it! Good luck!

7 comments:

  1. šaunuolė šaunuolė šaunuolė! tikrai.
    mažai kas turi tiek valios :)
    ir man labai patinka, kad blogo kryptį pakeitei. bent jau aš nežinau kitos lietuvės blogerės, kuri apie sveiką mitybą ir sportą rašytų, tai linkiu nepaleisti ir tobulinti! :)

    ReplyDelete
  2. akyvaizdus pokyciai! saunuole :*

    ReplyDelete
  3. Galėtum įkelti kiek, kada ir kokius pratimus atlieki? :)

    ReplyDelete
  4. Esi labai didelė motyvacija!:)
    Šaunuolė!

    ReplyDelete
  5. Wow, tikrai sauniai tu:)
    Butu jega, kad kada nors ateity ikeltum keleta pavyzdziu savo kasdienines mitybos, ty pusrycius, pietus, vakariene ir uzkandzius. Noriu pradet kazka sveikesnio ir as, bet esu labai pasimetus tarp visu 'sveikos mitybos' planu ir ypac milijono ypatingu ingridientu kiekvienam valgiui!

    ReplyDelete
  6. Inga, perskaiciau visus irasus iki sio (universiteto ese rasau, matai) ir jau cia negalejau nesustoti nepakomentavus, nors maciau ir anksciau, be tper tingejima, matai, neparasiau. Super, tikra saunuole ir ikvepeja esi! As siuo metu esu irgi susikoncentravusi i mityba ir sporta. Na, nesu pasiruosusi siekti tiek kiek tu, bet sutvirtet norisi ir reikia. Manau, kad valios turejimas - brandos reikalas. Saunuole, taip ir toliau! Gera ziureti :)

    ReplyDelete

Thanks for your comments. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...